Renault Asistență

24/24, 7/7 cu un simplu apel telefonic

Clientul Renault beneficiaza, atat pe perioada de garantie cat si dupa incheierea acesteia, de serviciul de asistenta rutiera „Renault Asistenta”.

Acest serviciu este gratuit pentru clientii ai caror vehicule sunt in garantie si la un tarif special pentru vehiculele Renault care nu mai sunt in garantie.

Solicită asistență rutieră: 0248 500 551

Detalii contract asistență rutieră 0248 500 000

Serviciul Renault Asistenta este disponibil 24h/24, 7 zile/7, 365 de zile pe an, asigura acoperire nationala, dispunand de peste 70 de echipaje de interventie, dotate cu echipamente de diagnosticare si interventie specifice.
Serviciile Renault Asistenta:

Depanare la fata locului: In masura posibilitatilor, Renault Asistenta va organiza la fata locului si in cele mai bune conditii depanarea vehiculului;

Remorcare: Daca vehiculul nu poate fi depanat la fata locului si daca este necesara o remorcare, vehiculul va fi remorcat pana la cea mai apropiata unitate service autorizata Renault.

Acoperire

Care sunt evenimentele acoperite?

  • pene imobilizante imprevizibile sau consecința accidentelor rutiere;
  • chei uitate în interiorul autovehiculului închis;
  • cheie contact distrusă în interiorul contactului;
  • cheie pierdută;
  • alimentare eronată cu combustibil;
  • lipsă combustibil;
  • lipsă curent;
  • pană la mai multe pneuri.
  • Indiferent de situatie, mașina ta va fi depanată la locul evenimentului sau tractată până la cel mai apropiat reparator autorizat Renault.

Când?

Asistență NON-STOP – 365 zile pe an, 24 ore/24, 7 zile/7

Teritorialitate

Serviciile Assistance Revolving vor fi prestate în România şi în următoarele țări din Europa: Albania, Andora, Austria, Belarus, Belgia, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croaţia, Danemarca, Elveţia, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Gibraltar, Grecia, Irlanda, Islanda, Italia, Kosovo, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Marea Britanie, Moldova, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Rusia (partea europeană), San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia (partea europeană şi asiatică), Ucraina, Ungaria, Vatican.

Soluție de mobilitate

Punere la dispoziţie a unui vehicul de înlocuire temporară până la maximum 5 zile calendaristice.

Vrei mai multe informații? Apelează 0248 500 000

Pană imobilizantă? Apelează 0248 500 551