Inspecția tehnică periodică

Liniile de Inspecție Tehnică Periodică efectuează verificări pentru orice autoturism și autoutilitară cu masă totală autorizată de până la 3,5 tone. Spre deosebire de alte stații ITP, standul de frână face cantarirea autovehiculului pe ambele punți. Putem execută deasemenea teste de frână pentru autovehiculele cu tracțiune integrală. Verificările se fac cu operativitate, iar pentru eventualele nereguli constatate se poate interveni foarte rapid în vederea remedierii. În felul acesta puteți pleca relaxat știind că mașînă dumneavostră întrunește toate condițiile pentru a circulă în siguranță in trafic. Deasemenea, odată ajunși la noi aveți garanția că nu veți fi surprinși niciodată de expirarea ITP-ului pentru că va vom sună spre a va reaminti. Tarifele sunt accesible.

Acte necesare

1. Certificat de înmatriculare al autovehiculului (talon) – original
  2. Cartea de identitate a autovehiculului (C.I.V) în original și securizată RAR. În cazul în care autovehiculul este în leasing se acceptă copia cărții de identitate auto – cu ștampila societății de leasing
  3. Asigurarea de Răspundere Auto Civilă (RCA) valabilă la dată inspecției – original